Dezvoltare Web

Creăm aplicații personalizate utilizând cele mai recente tehnologii web, de la site-uri simple la cele foarte complexe

UI/UX

De la prototipuri la design și până la versiunea finală, construim un produs care arată și funcționează uimitor

HTML5

Folosim HTML5 de perioadă lungă de timp, deoarece este viitorul Internetului și sufletul site-urilor web moderne

Site-uri Web Responsive

Construim site-uri complete, responsive, care funcționează perfect pe toate dispozitivele si dimensiunile ecranelor

Comert Electronic

Creăm experiențe de shopping de top, care măresc brand awareness-ul și generează vânzări noi

Testare Software

Securitatea este crucială pentru noi, și colaborăm astfel încât aplicațiile noastre să funcționeze așa cum sunt programate

Suport++

Oferim suport nelimitat pentru codul nostru. Indiferent daca este o problemă sau o întrebare, noi te putem ajuta

Frameworkul

Cadrul în care construim aplicațiile noastre, este proiectat să fie rapid și optim, cu o mulțime de caracteristici

Administratorul

Software-ul CMS pe care îl includem cu fiecare site web, permite clienților noștri să își gestioneze site-ul cu ușurință

Noapte Buna

Loghează-te în contul tău

Adresa de email
Parola
Filtrează articole

Am lansat versiunea 4 a noului Administrator!

Postat de Cosmin Calciu | Muncă și Recrutare | Martie 03, 2013

Salutare,

Noul nostru Administrator este gata de lansare. Această este versiunea 4.0, și suntem foarte mândri de modul în care acesta a ieșit, atât în termeni de UI cât și ca funcționalitate.

Am lucrat la el timp de aproape șapte luni, deci suntem foarte încântați să vă arătam rezultatul. Această nouă versiune ia în considerare ceea ce a fost bun în versiunea anterioară, dar și feedback-ul primit de la clienții noștri.

Cu această nouă versiune, ne-am decis să renunțăm să sprijinim Internet Explorer 7, așa că noul administrator funcționează doar de la versiunea următoare, Internet Explorer 8. Suntem siguri că clienții noștri ne vor susține această decizie.

Am implementat câteva caracteristici mici, dar foarte utile, cum ar fi faptul că administratorul păstrează în memorie aplicațiile deschise și le re-deschide atunci când vă logați din nou, sau păstrează coordonatele unei aplicații în cazul în care aplicația este minimizată / maximizată.

Ce este nou?
1. O nouă interfață. Am construit noua interfață de la zero pentru a fi mai ușor de utilizat și mai rapidă decât cea a versiunii precedente.
2. Notificări mai bune. Am ascultat clienții noștri și am făcut mult mai simplu de a vizualiza toate notificările.
3. Căutare mai bună. Noua căutare disponibilă este extrem de utilă. Aceasta caută atât în aplicații, cât și în întreaga bază de date pentru înregistrările pe care le căutați.
4. O nouă modalitate de pornire a aplicațiilor, menită să vă ajute să accesați sistemul cât mai repede și cât mai ușor. Ne place foarte mult designul, și sperăm că vă va place și vouă.
5. Un nou loc central pentru a accesa aplicațiile. Aceasta este aplicația Quick Start.
6. O nouă aplicație de navigare a serverului, pentru a accesa cu ușurință fișierele, în cazul în care aveți nevoie de ele.
7. Previzualizări complete - Acest sistem de previzualizare vă permite să vizualizați / vedeți / ascultați conținutul încărcat. Noi sprijinim pentru început previzualizări pentru muzică, clipuri video și imagini.
8. O aplicație Okapi mult mai stilizată. Suntem siguri că vă va place mai mult decât precedenta.
9. O aplicație de Setări centrală. Aici puteți modifica o mulțime de setări din interiorul Administratorului. Puteți crea utilizatori suplimentari, precum și dezinstala aplicații.
10. Un mod mai modern de instalare / actualizare a aplicațiilor. Cu noul Centru Software este chiar mai ușor de a adăuga noi funcții în site-ul dumneavoastră.
11. Sistem de gunoi - Nu veți mai pierde niciodată un fișier sau o intrare din baza de date. Puteți reveni cu ușurință la intrările șterse și să continuati activitatea dumneavoastră dacă ați făcut o greșeală.

Așteptăm cu nerăbdare să testați noul nostru Administrator și sperăm că vă veți bucura de el!

Cosmin | Pixelfind