Dezvoltare Web

Creăm aplicații personalizate utilizând cele mai recente tehnologii web, de la site-uri simple la cele foarte complexe

UI/UX

De la prototipuri la design și până la versiunea finală, construim un produs care arată și funcționează uimitor

HTML5

Folosim HTML5 de perioadă lungă de timp, deoarece este viitorul Internetului și sufletul site-urilor web moderne

Site-uri Web Responsive

Construim site-uri complete, responsive, care funcționează perfect pe toate dispozitivele si dimensiunile ecranelor

Comert Electronic

Creăm experiențe de shopping de top, care măresc brand awareness-ul și generează vânzări noi

Testare Software

Securitatea este crucială pentru noi, și colaborăm astfel încât aplicațiile noastre să funcționeze așa cum sunt programate

Suport++

Oferim suport nelimitat pentru codul nostru. Indiferent daca este o problemă sau o întrebare, noi te putem ajuta

Frameworkul

Cadrul în care construim aplicațiile noastre, este proiectat să fie rapid și optim, cu o mulțime de caracteristici

Administratorul

Software-ul CMS pe care îl includem cu fiecare site web, permite clienților noștri să își gestioneze site-ul cu ușurință

Buna Ziua

Loghează-te în contul tău

Adresa de email
Parola
Filtrează articole

Bill Gates, sa reinventeze Toaleta

Postat de Cosmin Calciu | IT și Știință | Iulie 22, 2011

Salut,

Omul care a revoluționat industria de calculatoare personale depune eforuri - dar și fundația sa - pentru a revoluționa toalete. Fondatorul Microsoft, Bill Gates a declarat că va dedica 42 de milioane de dolari pentru a reinventa toaleta.

Apa curată dar și eliminarea deșeurilor în condiții de siguranță sunt două din cele mai mari cauze de mortalitate infantilă din țările în curs de dezvoltare. Gates și fundația sa speră să creeze toalete ieftine pentru a îmbunătăți condițiile de viață pentru milioane de oameni. "Nici o inovație din ultimii 200 de ani nu a făcut mai mult pentru a salva vieți și pentru a îmbunătăți sănătatea decât revoluția salubrității declanșată de inventarea toaletei", a declarat Sylvia Burwell Mathews, președinte al Programului de Dezvoltare Globală de la Fundația Bill și Melinda Gates.

"Dar nu a mers suficient de departe. Acesta a ajuns la doar o treime din lume. De ceea ce avem nevoie acum sunt noi abordări. Idei noi." Parte din planul fundației este Reinventarea Toaletei, care va finanța fondurile de cercetare a opt universități din întreaga lume pentru a dezvolta o toaletă care va transforma deșeurile în energie, apă curată sau nutrienți.

Soluția trebuie să fie o unitate de sine stătătoare, fără a fi dependentă de conducte de apă, o conexiune la canalizare sau de energie electrică. Fundația va fi în parteneriat cu USAID pentru a remedia canalizarea de apă, ca parte a Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului din ONU 2015. Fundația prioritizează confortul și accesibilitatea soluțiilor găsite. Toaletele trebuie să fie ușor de achiziționat și instalat, cu nu mai mult de 0.05 dolari pe zi pentru menținere.

Mai multe aici: http://mashable.com/2011/07/19/bill-gates-reinvent-toilet/

Cosmin | Pixelfind