Dezvoltare Web

Creăm aplicații personalizate utilizând cele mai recente tehnologii web, de la site-uri simple la cele foarte complexe

UI/UX

De la prototipuri la design și până la versiunea finală, construim un produs care arată și funcționează uimitor

HTML5

Folosim HTML5 de perioadă lungă de timp, deoarece este viitorul Internetului și sufletul site-urilor web moderne

Site-uri Web Responsive

Construim site-uri complete, responsive, care funcționează perfect pe toate dispozitivele si dimensiunile ecranelor

Comert Electronic

Creăm experiențe de shopping de top, care măresc brand awareness-ul și generează vânzări noi

Testare Software

Securitatea este crucială pentru noi, și colaborăm astfel încât aplicațiile noastre să funcționeze așa cum sunt programate

Suport++

Oferim suport nelimitat pentru codul nostru. Indiferent daca este o problemă sau o întrebare, noi te putem ajuta

Frameworkul

Cadrul în care construim aplicațiile noastre, este proiectat să fie rapid și optim, cu o mulțime de caracteristici

Administratorul

Software-ul CMS pe care îl includem cu fiecare site web, permite clienților noștri să își gestioneze site-ul cu ușurință

Buna Dimineata

Loghează-te în contul tău

Adresa de email
Parola
Filtrează articole

Google va retrage brand-urile Blogger si Picasa pentru Google+

Postat de Cosmin Calciu | IT și Știință | Iulie 08, 2011

Puteți să vă luați la revedere de la numele de Picasa și Blogger: Mashable susține că Google are intenția de a retrage mai multe brand-uri care nu au numele de Google și a le redenumi ca produse Google.

Această mișcare face parte dintr-un efort mult mai mare al gigantului căutarii pe Internet pentru a-și unifica brand-ul pentru lansarea publică a Google+, inițiativa de rețea de socializare a Google.

Ambele servicii nu vor dispărea, pentru că sunt două din cele mai populare produse Google. În schimb, conform unor surse apropiate problemei, Google intenționează să redenumească Picasa ca "Fotografiile Google (Google Photos)" și Blogger ca "Blogurile Google (Google Blogs)". Alte brand-uri vor avea probabil aceeași soartă, cu toate că sursele noastre au precizat clar că Youtube nu va fi rebrand-uit.

Gigantul tehnologic a închis Google Video, eșecul său în serviciul video, în Mai. Această mișcare nu este fără precedent, deoarece Google a achiziționat JotSpot in 2006, redenumindu-l ca Google Sites în 2008. În 2007, Google a achiziționat platforma VoIP GrandCentral și a relansat-o ca Google Voice în 2009. Picasa și Blogger sunt și ele achiziții Google, deși ambele companii fac parte din imperiul Google de mult mai mult timp.

Picasa a fost achiziționată în 2004, în timp ce Blogger (co-fondat de Evan Williams de la Twitter) a fost achiziționat în 2003 și este în top 10 cele mai vizitate site-uri din lume. Deși această mișcare probabil că va supăra o parte din clienții existenți, îi permite lui Google să integreze ambele servicii ca parte din Google+. Rebranding-ul va avea loc în următoarele 6 săptămâni.

Am înteles că schimbarea de la Picasa și Blogger la Google Photos și Google Blogs se va întâmpla "în o luna, o lună și jumătate". Data se aliniază cel mai probabil cu lansarea publică a Google+. Lui Mashable i-a fost transmit să se aștepte ca Google+ să fie lansat public până în 31 iulie. Această dată este importantă pentru că marchează ziua în care toate profilele private de pe Google vor fi șterse. Se crede cu tărie că Google nu dorește să aibă profile private după lansarea Google+.

În schimb, compania va încuraja utilizatorii, cel mai probabil, să foloseacă Cercuri pentru a-și păstra securitatea, sortând prietenii în grupuri. Această unificare de brand-uri este cea mai mare din istoria companiei - niciodată nu a schimbat denumirea unui produs așa de mare ca Blogger. Serviciul popular de creație de bloguri a primit o mulțime de atenție în ultima perioadă.

Martie, anul acesta, Google a anunțat că Blogger va primi o îmbunătățire substanțială. Ne-am îndoit că multă lume se aștepta ca această îmbunătățire să însemne și o rebrand-uire... Google+ este o mișcare perfectă pentru Blogger și Picasa - amândouă sunt produse sociale ce se îmbunătățesc pe masură ce sunt folosite.

Este foarte important de menționat că Google+ are o opțiune de poze, un produs ce credem că folosește tehnologia Picasa. Este de asemenea important de menționat că serviciul de poze Google+ nu are niciun brand-ing Picasa.

Articol via http://mashable.com/2011/07/05/google-blogger-picasa-rebranding/

Cosmin | Pixelfind