Dezvoltare Web

Creăm aplicații personalizate utilizând cele mai recente tehnologii web, de la site-uri simple la cele foarte complexe

UI/UX

De la prototipuri la design și până la versiunea finală, construim un produs care arată și funcționează uimitor

HTML5

Folosim HTML5 de perioadă lungă de timp, deoarece este viitorul Internetului și sufletul site-urilor web moderne

Site-uri Web Responsive

Construim site-uri complete, responsive, care funcționează perfect pe toate dispozitivele si dimensiunile ecranelor

Comert Electronic

Creăm experiențe de shopping de top, care măresc brand awareness-ul și generează vânzări noi

Testare Software

Securitatea este crucială pentru noi, și colaborăm astfel încât aplicațiile noastre să funcționeze așa cum sunt programate

Suport++

Oferim suport nelimitat pentru codul nostru. Indiferent daca este o problemă sau o întrebare, noi te putem ajuta

Frameworkul

Cadrul în care construim aplicațiile noastre, este proiectat să fie rapid și optim, cu o mulțime de caracteristici

Administratorul

Software-ul CMS pe care îl includem cu fiecare site web, permite clienților noștri să își gestioneze site-ul cu ușurință

Noapte Buna

Loghează-te în contul tău

Adresa de email
Parola
Filtrează articole

Ne alaturam web designului 'receptiv'

Postat de Cosmin Calciu | Muncă și Recrutare | Aprilie 13, 2013

Salutare,

Sunt mândru să anunț astăzi lansarea noului nostru site web. Acum, este posibil să nu vedeți toate modificarile realizate, dar multe dintre ele sunt sub 'capotă'.

Noul site folosește noul nostru framework MVC la care lucrăm în prezent și care este în curs de dezvoltare. De asemenea, noua versiune include modificări majore legate de aplicarea unei abordări mai receptive a site-ului nostru.

Noi credem că 2013 va fi anul de design 'receptiv'. Anul trecut a fost un an foarte neobișnuit pentru piața PC. Tabletele și telefoane mobile atrag din ce în ce mai mult atenția, și se pare că 2012 este anul în care vânzările de PC-uri vor fi mai mici decât în anul precedent. Acest lucru nu s-a mai întâmplat din 2001, astfel încât vă puteți imagina că această nouă tendință trebuie să fie abordată de companii web, cum ar fi noi înșine.

Suntem conștienți că într-o perioadă foarte scurtă de timp, o tonă de noi rezoluții au înflorit pe Internet. Acest lucru devine o prioritate pentru un site, deoarece acesta trebuie să ofere o soluție cât mai eficientă pentru fiecare vizitator. Inclusiv propriul nostru site.

Credem că a avea un site perfect pentru dispozitivele mobile ar trebui să fie o prioritate, la fel ca și în cazul unui site web. Soluția constă în a realiza un site care să funcționeze la fel de bine pe orice dispozitiv. Acest lucru este posibil folosind un mod de proiectare ‘receptiv‘.

În termeni simpli, o abordare de design receptiv folosește așa-numitele "interogări mass-media" pentru a detecta rezoluția dispozitivului care vizualizează pagina. Imaginile ‘fluide' și grilele de mărime ‘fluide' se dimensionează într-un mod corect pentru a se potrivi pe ecran.

Sperăm că vă veți bucura de site-ul nostru și vă așteptăm cu nerăbdare. 

Cosmin | Pixelfind