Dezvoltare Web

Creăm aplicații personalizate utilizând cele mai recente tehnologii web, de la site-uri simple la cele foarte complexe

UI/UX

De la prototipuri la design și până la versiunea finală, construim un produs care arată și funcționează uimitor

HTML5

Folosim HTML5 de perioadă lungă de timp, deoarece este viitorul Internetului și sufletul site-urilor web moderne

Site-uri Web Responsive

Construim site-uri complete, responsive, care funcționează perfect pe toate dispozitivele si dimensiunile ecranelor

Comert Electronic

Creăm experiențe de shopping de top, care măresc brand awareness-ul și generează vânzări noi

Testare Software

Securitatea este crucială pentru noi, și colaborăm astfel încât aplicațiile noastre să funcționeze așa cum sunt programate

Suport++

Oferim suport nelimitat pentru codul nostru. Indiferent daca este o problemă sau o întrebare, noi te putem ajuta

Frameworkul

Cadrul în care construim aplicațiile noastre, este proiectat să fie rapid și optim, cu o mulțime de caracteristici

Administratorul

Software-ul CMS pe care îl includem cu fiecare site web, permite clienților noștri să își gestioneze site-ul cu ușurință

Buna Dimineata

Loghează-te în contul tău

Adresa de email
Parola
Filtrează articole

Opriti SOPA!

Postat de Cosmin Calciu | IT și Știință | Noiembrie 22, 2011

Sopa (Actul de Oprire al Pirateriei Online) este un proiect de lege introdus în Statele Unite pentru a opri Pirateria Online. Acest proiect de lege este menit să permită Guvernului Statelor Unite să închidă website-uri care conțin conținut protejat de drepturile de autor.

Noi, cei din Pixelfind suntem cu totul împotriva acestui proiect de lege, pentru că este menit să amenințe liberă comunicare și inovația, permițând Guvernului American să închidă site-uri al căror conținut este generat de utilizatori – adică site-uri mari, ca Facebook sau Youtube ar putea fi declarate în afara legii datorită acestei propuneri.

Cel mai rău lucru despre SOPA este că permite Guvernului American să închidă orice site dacă ei consideră că acesta are probleme, direct din serverul de DNS, așa că este posibil ca în următoarea zi acel site să fie închis. Acest lucru este îngrijorător pentru toate persoanele care folosesc Internetul. Și noi, aici, la Pixelfind, suntem la fel de îngrijorați de această situație, în care SOPA ar trece în Statele Unite.

Poate că această lege este adoptată în Statele Unite, dar luați în considerare faptul că aproximativ 60% din toate website-uri sunt situate pe servere în țară din continentul American. Proiectul de lege va fi votat undeva prin Ianuarie 2012 din câte știm, și sperăm că această lege va fi respinsă din start.

Companii mari, precum Google, Yahoo!, Craiglist sau Facebook au luat deja măsuri din cauza acestei situații! Vă vom ține la curent cu ultimele știri!

Cosmin | Pixelfind