Dezvoltare Web

Creăm aplicații personalizate utilizând cele mai recente tehnologii web, de la site-uri simple la cele foarte complexe

UI/UX

De la prototipuri la design și până la versiunea finală, construim un produs care arată și funcționează uimitor

HTML5

Folosim HTML5 de perioadă lungă de timp, deoarece este viitorul Internetului și sufletul site-urilor web moderne

Site-uri Web Responsive

Construim site-uri complete, responsive, care funcționează perfect pe toate dispozitivele si dimensiunile ecranelor

Comert Electronic

Creăm experiențe de shopping de top, care măresc brand awareness-ul și generează vânzări noi

Testare Software

Securitatea este crucială pentru noi, și colaborăm astfel încât aplicațiile noastre să funcționeze așa cum sunt programate

Suport++

Oferim suport nelimitat pentru codul nostru. Indiferent daca este o problemă sau o întrebare, noi te putem ajuta

Frameworkul

Cadrul în care construim aplicațiile noastre, este proiectat să fie rapid și optim, cu o mulțime de caracteristici

Administratorul

Software-ul CMS pe care îl includem cu fiecare site web, permite clienților noștri să își gestioneze site-ul cu ușurință

Noapte Buna

Loghează-te în contul tău

Adresa de email
Parola

Comert Electronic

Dacă dorești să deschizi un magazin online, suntem aici pentru a te ajuta să reușești!

Avantajele noastre

Cea mai buna experienta

Lucrăm împreună pentru a construi un magazin online ușor de utilizat și care arată uimitor. Putem integra orice funcționalitate sau funcție care îmbunătățește experiența utilizatorului, cum ar fi whishlists, transport automatizat, calcularea taxelor sau confirmarea comenzii prin e-mail!

Cresterea brand awareness-ului

Odată ce am terminat implementarea magazinului online, brand-ul tău se va deosebi de competitorii tăi prin faptul că are o identitate vizuală coerentă și memorabilă. Te putem ajuta să construiești o experiență unică pentru utilizatori, care să te ajute la creșterea vânzărilor!

Securitate sporita

Magazinul tău online este creat să fie foarte securizat. Păstrăm informațiile despre afacerea ta în siguranță și fiecare plată efectuată pe platforma noastră este sigură. Acordăm o atenție deosebită în a-ți proteja datele de afaceri, informațiile despre utilizatori și tranzacțiile private.

Control complet

Ai control complet asupra informațiilor de pe site. Ai posibilitatea să actualizezi cu ușurință toate informațiile de care ai nevoie, poți monitoriza rapoartele de vânzări în timp real și vei fi anunțat automat la primirea unei comenzi sau mesajele și solicitările utilizatorilor!

Comert mobil si social

Avem experiență în crearea de soluții de magazine online care mobilizează oportunitățile de trafic și de vânzări pe care social media le poate oferi. Realizăm optimizarea site-urilor web, precum și punerea în aplicare a unei game complete de funcționalități m-commerce!

Suntem aici sa ajutam

Ne place să construim software ușor de utilizat și intuitiv. Dar din când în când, s-ar putea să ai probleme. Suntem întotdeauna disponibili în chat sau e-mail pentru a răspunde la întrebări sau pentru a repara probleme și te vom ajuta cu tot ce putem într-un timp cât mai scurt!

Procesul nostru de dezvoltare

Construim soluții web de comerț electronic creative și funcționale pentru clienții noștri. Experiența noastră vastă în design, dezvoltare și întreținere ne permite să asigurăm cel mai cuprinzător suport pentru proiectele de comerț electronic pe care le construim!

Structura noastră

Esti prioritatea noastra

Echipa noastră se concentrează pe nevoile afacerii tale, învață despre modul tău de a face business și oferă o soluție personalizată, care este exact ceea ce ai nevoie în cel mai scurt timp posibil!

Update-uri la nevoie

Suntem disponibili permanent pentru a vă furniza actualizări programate sau bazate pe solicitări, îmbunătățiri de funcționalitate sau upgrade-uri vizuale, toate fără a întrerupe operațiunile și procesele site-ului

Săgeată în jos

Scalabilitate

Vrem ca afacerea ta online să se dezvolte și să crească. De aceea, planificăm din timp să asigurăm o extindere ușoară pentru un număr în creștere de vizitatori, utilizatori, înregistrări de catalog și tranzacții

Săgeată în jos

Integrare

Oferim posibilitatea integrării diferitelor gateway-uri de plată, API-uri terțe părți, notificări prin SMS, calcule fiscale, transport și logistică și orice alt software care necesită cele mai sofisticate magazine online

Săgeată în jos

Platforme de rezervare si bilete

Suntem experți în furnizarea de aplicații web de rezervare de mare capacitate, ușor de utilizat și foarte sigure, cu o funcționalitate avansată și o integrare ușoară cu API-uri și servicii ale terților.

Interesat sa lucrezi cu noi?

Trimite-ne un mesaj