Dezvoltare Web

Creăm aplicații personalizate utilizând cele mai recente tehnologii web, de la site-uri simple la cele foarte complexe

UI/UX

De la prototipuri la design și până la versiunea finală, construim un produs care arată și funcționează uimitor

HTML5

Folosim HTML5 de perioadă lungă de timp, deoarece este viitorul Internetului și sufletul site-urilor web moderne

Site-uri Web Responsive

Construim site-uri complete, responsive, care funcționează perfect pe toate dispozitivele si dimensiunile ecranelor

Comert Electronic

Creăm experiențe de shopping de top, care măresc brand awareness-ul și generează vânzări noi

Testare Software

Securitatea este crucială pentru noi, și colaborăm astfel încât aplicațiile noastre să funcționeze așa cum sunt programate

Suport++

Oferim suport nelimitat pentru codul nostru. Indiferent daca este o problemă sau o întrebare, noi te putem ajuta

Frameworkul

Cadrul în care construim aplicațiile noastre, este proiectat să fie rapid și optim, cu o mulțime de caracteristici

Administratorul

Software-ul CMS pe care îl includem cu fiecare site web, permite clienților noștri să își gestioneze site-ul cu ușurință

Noapte Buna

Loghează-te în contul tău

Adresa de email
Parola

HTML5

Creăm aplicații web flexibile și funcționale care funcționează independent de platformă!

De ce iubim HTML5?

Este viitorul!

HTML5 este viitorul dezvoltării web! De la lansarea sa în 2014, l-am adoptat pe scară largă pentru proiectele noastre, datorită îmbunătățirii suportului pentru browser, a animațiilor și tranzițiilor noi, a unui suport mai bun pentru mai multe dispozitive și a unei stilizări mai bune prin intermediul CSS3 și media queries!

Dezvoltare multi-platforma

În comparație cu predecesorul său, HTML5 este proiectat să facă o treabă excelentă pe mai multe platforme, ceea ce face mai ușor pentru noi să dezvoltăm o singură versiune a aplicației și o soluție mai bună pentru clienții noștri, deoarece este mai ieftin să menținem o versiune pentru o aplicație decât mai multe!

Mobile friendly!

Design-ul aplicațiilor front-end este mult mai simplă, deoarece HTML5 are un suport mult mai bun pentru CSS3 în toate browserele web. Și pentru că avem suport pentru media queries, este mai ușor să creăm o aplicație care funcționează pe toate dimensiunile și dispozitivele nativ, fără a folosi nici un truc!

Efecte vizuale imbunatatite

Cu CSS3-ul îmbunătățit, putem crea acum animații uimitoare și tranziții care îmbunătățesc foarte mult experiența utilizatorilor cu câteva linii de cod. Și cu suportul de canvas în HTML5, desenarea grafică pe o pagină web ne permite să creăm animații fără Flash, care folosesc mai puțină memorie!

Utilizarea tehnologiilor web

Mai jos am realizat un mic grafic pentru a vă arăta cum sunt utilizate principalele tehnologii web prin care puteți construi un site web în Ianuarie 2018.

68%

de site-uri includ HTML5

95%

de site-uri includ CSS

94%

de site-uri includ JavaScript

Ce este nou în HTML5

Noi API-uri

HTML5 adaugă noi interfețe API care pot fi utilizate cu JavaScript. Ca canvas, drag and drop, web storage sau web messaging.

Tratarea erorilor

Este proiectat astfel încât browserele vechi să ignore elemente noi, producând aceleași rezultate atunci când analizează sintaxa incorectă.

Caracteristici noi

HTML5 include capabilități native pentru a gestiona conținutul multimedia și grafic cu noile tag-uri audio, video, svg și canvas!

Procesul nostru

Creăm codul HTML5 care va fi prezența ta online. Începând cu design-ul și până la codul HTML final, procesul nostru conține o multe teste și implementări, facem o mulțime de user cases, pentru a ne asigura că munca noastră este de top și că vei fi mulțumit de rezultat!

01

Structura

Primim designul .PNG de la designerul nostru web și construim structura HTML de la zero. Ne asigurăm că arată și funcționează așa cum este destinat.

02

Vizual

Urmează apoi CSS-ul, unde vom respecta fonturile, vom adăuga imagini și vom menține stilul pe care le-am stabilit atunci când am început proiectul.

03

Mobile friendly

Testăm designul pe diferite dimensiuni ale ecranului. Creăm media queries astfel încât, pentru sisteme diferite, designul arată excelent tot timpul!

Interesat sa lucrezi cu noi?

Trimite-ne un mesaj