Dezvoltare Web

Creăm aplicații personalizate utilizând cele mai recente tehnologii web, de la site-uri simple la cele foarte complexe

UI/UX

De la prototipuri la design și până la versiunea finală, construim un produs care arată și funcționează uimitor

HTML5

Folosim HTML5 de perioadă lungă de timp, deoarece este viitorul Internetului și sufletul site-urilor web moderne

Site-uri Web Responsive

Construim site-uri complete, responsive, care funcționează perfect pe toate dispozitivele si dimensiunile ecranelor

Comert Electronic

Creăm experiențe de shopping de top, care măresc brand awareness-ul și generează vânzări noi

Testare Software

Securitatea este crucială pentru noi, și colaborăm astfel încât aplicațiile noastre să funcționeze așa cum sunt programate

Suport++

Oferim suport nelimitat pentru codul nostru. Indiferent daca este o problemă sau o întrebare, noi te putem ajuta

Frameworkul

Cadrul în care construim aplicațiile noastre, este proiectat să fie rapid și optim, cu o mulțime de caracteristici

Administratorul

Software-ul CMS pe care îl includem cu fiecare site web, permite clienților noștri să își gestioneze site-ul cu ușurință

Noapte Buna

Loghează-te în contul tău

Adresa de email
Parola

Site-uri Web Responsive

A avea un site care funcționează pe toate dispozitivele este un aspect foarte important al dezvoltării web

Versiunea responsive

În ultimii 4 ani, utilizarea telefonului mobil a crescut cu aproape 400% în întreaga lume, iar aproape 20% dintre utilizatorii între 18 și 34 de ani își petrec timpul online pe un dispozitiv mobil. Deci, crearea unui site conceput pentru a fi afișat atât pe dispozitive mobile cât și pe computere este foarte importantă!

1

Conținut dinamic

Conținutul site-ului web este dinamic și se modifică în funcție de dimensiunea ecranului. Navigarea este condensată și este afișată diferit în funcție de spațiul disponibil.

2

Resurse optimizate

Toate imaginile sunt optimizate, fișierele de CSS și JavaScript sunt reduse la minimum, astfel încât site-ul web să aibă o performanță îmbunătățită pe toate dispozitivele mobile.

3

Spațiere corectă

Spațierea este foarte importantă în webdesign, iar obiectivul este de a avea un site web care arată bine pe diferitele dimensiuni ale ecranelor. Și dacă este responsive, poate fi implementat astfel!

Google favorizează site-urile responsive

Pe 21 aprilie 2015, Google a lansat un update pentru algoritmul său de search, care favorizează site-urile responsive față de cele non-responsive în rezultatele de pe device-urile mobile. Schimbarea a fost semnificativă (numită de unii ca Mobilegeddon). Efectul a fost că un număr mare de site-uri web au picat de pe prima pagină pe paginile secundare sau terțe.

Ai nevoie de o schimbare?

Dacă o mare parte a traficului tău web vine de la dispozitive mobile - cel puțin 35%, ar fi un moment potrivit pentru a trece la un design responsive.

O viață mai lungă

Dacă intenționezi ca site-ul tău web să apară nou mai mult timp, dezvoltarea mobile-friendly a acestuia este o modalitate bună!

Testeaza-ti site-ul web

Poți verifica dacă site-ul tău este "prietenos" cu dispozitivele mobile accesând instrumentul furnizat de Google și adăugându-ți adresa URL. Dacă site-ul nu este "prietenos" cu dispozitivele mobile, te putem ajuta cu siguranță! Trimite-ne un mesaj și putem stabili o întâlnire pentru a discuta obiectivele tale pe termen scurt și lung pentru site-ul web. Putem planifica în funcție de obiective și buget, astfel încât să putem construi ceva uimitor împreună!

Interesat sa lucrezi cu noi?

Trimite-ne un mesaj