Dezvoltare Web

Creăm aplicații personalizate utilizând cele mai recente tehnologii web, de la site-uri simple la cele foarte complexe

UI/UX

De la prototipuri la design și până la versiunea finală, construim un produs care arată și funcționează uimitor

HTML5

Folosim HTML5 de perioadă lungă de timp, deoarece este viitorul Internetului și sufletul site-urilor web moderne

Site-uri Web Responsive

Construim site-uri complete, responsive, care funcționează perfect pe toate dispozitivele si dimensiunile ecranelor

Comert Electronic

Creăm experiențe de shopping de top, care măresc brand awareness-ul și generează vânzări noi

Testare Software

Securitatea este crucială pentru noi, și colaborăm astfel încât aplicațiile noastre să funcționeze așa cum sunt programate

Suport++

Oferim suport nelimitat pentru codul nostru. Indiferent daca este o problemă sau o întrebare, noi te putem ajuta

Frameworkul

Cadrul în care construim aplicațiile noastre, este proiectat să fie rapid și optim, cu o mulțime de caracteristici

Administratorul

Software-ul CMS pe care îl includem cu fiecare site web, permite clienților noștri să își gestioneze site-ul cu ușurință

Noapte Buna

Loghează-te în contul tău

Adresa de email
Parola

Testare Software

Poți afla mai multe despre procesele noastre interne de testare pentru o aplicație fără bug-uri

QA si testare

Oferim o gamă largă de servicii de testare software independente, care respectă cele mai înalte standarde de securitate. Folosind aceste servicii, suntem în măsură să creștem calitatea proiectului, reducând în același timp riscurile și costurile de management

Metodele noastre de test

Echipa noastră de testare folosește o abordare organizată prin intermediul cadrului nostru intern pentru a rula diverse teste pentru a se asigura că aplicația ta este pregătită de lansare!

Testare UI

Realizăm multe teste de utilizare a interfeței cu utilizatorul pentru a primi feedback, pentru a identifica problemele de utilizare și a îmbunătăți vizual aplicația înainte de lansare.

Testare de performanta

Echipa noastră efectuează teste de performanță și de stres aplicației, pentru a verifica modul în care se comportă în diferite condiții, utilizând instrumente open source de performanță.

Securitatea este cruciala

Programatorii noștri înțeleg cât de importantă este securitatea și lucrează împreună atunci când testează, astfel încât aplicațiile pe care le construim să fie fără bug-uri și să poată funcționa extrem de bine în diferite situații. Scopul nostru principal este crearea unei aplicații stabile, rapide și fără probleme pentru toți utilizatorii.

Testare completa

Ne testam proiectele de-a lungul întregului ciclu de dezvoltare, aceasta incluzând testarea integrării, testarea performanțelor, testarea mediului și interacțiunea utilizatorilor.

Suntem aici sa ajutam

Echipa noastră este întotdeauna în comunicare cu tine, ajutându-te cu orice probleme pe care le-ai putea avea. Testăm ce bug-uri ne raportezi și revenim cu feedback-ul nostru!

Testare pe device-uri mobile

Realizăm un număr variat de teste pe o gamă largă de dispozitive mobile, astfel încât ne putem asigura că proiectul arată și funcționează așa cum ne așteaptăm.

Echipa specializata

Cel mai mare activ al nostru este echipa pe care am construit-o, o echipă calificată și cu experiență, care are cunoștințele necesare pentru a oferi o valoare maximă clienților noștri!

Ne ocupam de tot ce este nevoie

Oferim servicii complete de testare pentru o mare varietate de aplicații web, inclusiv sisteme de gestionare a conținutului, magazine online, rețele sociale sau aplicații de rezervare. Cazurile noastre de testare personalizate ne ajută să te asiguram că aplicația ta este compatibilă cu toate browserele și îndeplinește cele mai înalte standarde de utilizare, funcționalitate și securitate!

Interesat sa lucrezi cu noi?

Trimite-ne un mesaj