Dezvoltare Web

Creăm aplicații personalizate utilizând cele mai recente tehnologii web, de la site-uri simple la cele foarte complexe

UI/UX

De la prototipuri la design și până la versiunea finală, construim un produs care arată și funcționează uimitor

HTML5

Folosim HTML5 de perioadă lungă de timp, deoarece este viitorul Internetului și sufletul site-urilor web moderne

Site-uri Web Responsive

Construim site-uri complete, responsive, care funcționează perfect pe toate dispozitivele si dimensiunile ecranelor

Comert Electronic

Creăm experiențe de shopping de top, care măresc brand awareness-ul și generează vânzări noi

Testare Software

Securitatea este crucială pentru noi, și colaborăm astfel încât aplicațiile noastre să funcționeze așa cum sunt programate

Suport++

Oferim suport nelimitat pentru codul nostru. Indiferent daca este o problemă sau o întrebare, noi te putem ajuta

Frameworkul

Cadrul în care construim aplicațiile noastre, este proiectat să fie rapid și optim, cu o mulțime de caracteristici

Administratorul

Software-ul CMS pe care îl includem cu fiecare site web, permite clienților noștri să își gestioneze site-ul cu ușurință

Buna Dimineata

Loghează-te în contul tău

Adresa de email
Parola

Suport++

Află mai multe despre asistența tehnică pe care o primesc clienții noștri odată ce proiectul lor a fost lansat

Suportul care conteaza

Garantam munca noastra

Suntem foarte mândri de munca noastră și nu ne temem să o arătăm. După ce finalizăm un proiect, îți oferim suport nelimitat pentru aplicația ta. Ori de câte ori ai o problemă sau găsești o eroare de funcționare, trebuie doar să ne informezi și o vom remedia cât mai curând posibil!

Comunicare rapida

Ori de câte ori ai nevoie de ajutorul nostru pentru o problemă sau o întrebare, îți vom răspunde întotdeauna rapid. Putem comunica fie prin e-mail, fie prin mesageri instanți precum Skype, Viber sau Whatsapp. După ce aflăm despre problema ta, răspundem cât mai curând posibil cu soluția!

Rezolvam probleme

Nu vrem să fim o povară pentru tine, sau să îți prezentăm mai multe probleme decât soluții pentru nevoile tale. De aceea, suntem proactivi și orientați către clienți. Ne place să te ajutăm și suntem foarte mândri când un client ne revine cu un proiect secundar sau al treilea!

Avantajele colaborarii cu noi

Construirea unei aplicații web nu este o sarcină ușoară, iar suportul pe care îl primești în calitate de client după ce este lansat este foarte important. Știm acest lucru și de aceea suntem întotdeauna acolo pentru tine, indiferent ce se întâmplă!

Răspundem rapid nevoilor tale

Ne place să ajutăm

Rezolvăm probleme

Reparăm bug-uri după lansare

Îți răspundem la întrebări

Căutăm cele mai bune soluții

Suport fiabil

Dezvoltăm site-uri web pentru că este pasiunea noastră și ne place să întâlnim clienți pasionați. De aceea, investim în oferirea de suport pentru proiectele în care am investit mult timp! Avem un sentiment foarte plăcut atunci când clienții noștri devin clienți permanenți, iar noi suntem prima lor opțiune atunci când doresc să construiască ceva nou sau ne referă la partenerul de afaceri sau la fratele lor. Lucrăm cu oameni din întreaga lume, iar devotamentul și seriozitatea ne-au ajutat să fim unde suntem acum!

Suportul nostru

Servicii de mentenanta

Dacă aveți nevoie de ceva mai mult decât suport, atunci putem vorbi despre serviciul nostru de mentenanță. Acest serviciu poate include modificări de design, actualizări de softoware, modificări de conținut, modificări de baze de date, optimizări de cod și back-up periodic. Pe baza cerințelor tale, putem configura un program de mentenanță lunar, care să includă toate serviciile necesare! Acesta este un serviciu flexibil pe care îl poți modifica dacă nu este ceea ce ai nevoie, în orice moment!

Interesat sa lucrezi cu noi?

Trimite-ne un mesaj