Dezvoltare Web

Creăm aplicații personalizate utilizând cele mai recente tehnologii web, de la site-uri simple la cele foarte complexe

UI/UX

De la prototipuri la design și până la versiunea finală, construim un produs care arată și funcționează uimitor

HTML5

Folosim HTML5 de perioadă lungă de timp, deoarece este viitorul Internetului și sufletul site-urilor web moderne

Site-uri Web Responsive

Construim site-uri complete, responsive, care funcționează perfect pe toate dispozitivele si dimensiunile ecranelor

Comert Electronic

Creăm experiențe de shopping de top, care măresc brand awareness-ul și generează vânzări noi

Testare Software

Securitatea este crucială pentru noi, și colaborăm astfel încât aplicațiile noastre să funcționeze așa cum sunt programate

Suport++

Oferim suport nelimitat pentru codul nostru. Indiferent daca este o problemă sau o întrebare, noi te putem ajuta

Frameworkul

Cadrul în care construim aplicațiile noastre, este proiectat să fie rapid și optim, cu o mulțime de caracteristici

Administratorul

Software-ul CMS pe care îl includem cu fiecare site web, permite clienților noștri să își gestioneze site-ul cu ușurință

Noapte Buna

Loghează-te în contul tău

Adresa de email
Parola

UI/UX

Echipa noastră de designeri web poate crea ceva uimitor și funcțional pentru proiectul tău!

Proiectam interfete web de inalta calitate

Echipa noastră creează mai multe prototipuri de design, astfel încât să putem crea un produs cu o funcționalitate și o interfață excelentă. Noi îți ascultăm cererile și încorporăm feedback-ul tău în proiect, astfel încât rezultatul să fie ceea ce îți dorești!

Wireframe-uri

Utilizăm wireframe-uri ca tehnică de bază pentru a reduce costurile și riscurile dezvoltării de proiecte complexe. Noi ascultăm solicitările tale, învățând din timp despre caracteristicile proiectului, concentrându-ne pe obiective cheie, scenarii și funcționalități dorite!

Prototipuri functionale

Următorul pas al procesului vizual este crearea de prototipuri, care îți vor permite să previzualizezi pentru prima dată ideile tale direct, dar și să poți testa rapid funcționalitatea sau comenzile complexe, interacționând cu prototipul așa cum ai face cu produsul final.

Machete grafice

După o discuție inițială, designerii noștri încep procesul prin care vor crea mai multe machete pentru paginile necesare proiectului. Ei ascultă și înțeleg solicitările tale și vin cu interfețe de utilizator gândite și concepute cu grijă, care se remarcă și funcționează cu adevărat!

Tehnologiile noastre

Construim folosind ultimele tehnologii

Designerii noștri iubesc să construiască interfețe de utilizator frumoase. Dar aplicațiile pe care le dezvoltăm sunt mult mai mult decât frumoase. Ele sunt, de asemenea, foarte funcționale: investim foarte mult în a le face să funcționeze mai repede și mai bine, astfel încât acestea să ofere o experiență remarcabilă pentru utilizatori pe orice dispozitiv - mobil, tabletă sau desktop.

Consistenta si compatibilitate

Credem că cheia succesului aplicației tale este capacitatea sa de a funcționa fără probleme și de a se potrivi perfect cu diferitele sisteme de operare și browsere. Noi creăm cod HTML personalizat pentru proiectele noastre, care sunt dinamice, responsive și îngrijite, care împing web-ul la limite!

Browsere

Prototipuri pentru design

Începem prin a discuta ceea ce dorești să realizezi pe termen lung. Vom evidenția provocările și vom identifica problemele pe care trebuie să le rezolvăm și apoi vom schița cea mai bună soluție din soluțiile potențiale pe care le găsim. Cu soluția aleasă, vom petrece ziua pentru a crea prototipului pe care ți-l vom prezenta. Vom implementa feedback-ul tău dacă există, iar, după aceea, designerii noștri vor începe procesul de proiectare!

Interesat sa lucrezi cu noi?

Trimite-ne un mesaj