Dezvoltare Web

Creăm aplicații personalizate utilizând cele mai recente tehnologii web, de la site-uri simple la cele foarte complexe

UI/UX

De la prototipuri la design și până la versiunea finală, construim un produs care arată și funcționează uimitor

HTML5

Folosim HTML5 de perioadă lungă de timp, deoarece este viitorul Internetului și sufletul site-urilor web moderne

Site-uri Web Responsive

Construim site-uri complete, responsive, care funcționează perfect pe toate dispozitivele si dimensiunile ecranelor

Comert Electronic

Creăm experiențe de shopping de top, care măresc brand awareness-ul și generează vânzări noi

Testare Software

Securitatea este crucială pentru noi, și colaborăm astfel încât aplicațiile noastre să funcționeze așa cum sunt programate

Suport++

Oferim suport nelimitat pentru codul nostru. Indiferent daca este o problemă sau o întrebare, noi te putem ajuta

Frameworkul

Cadrul în care construim aplicațiile noastre, este proiectat să fie rapid și optim, cu o mulțime de caracteristici

Administratorul

Software-ul CMS pe care îl includem cu fiecare site web, permite clienților noștri să își gestioneze site-ul cu ușurință

Noapte Buna

Loghează-te în contul tău

Adresa de email
Parola

Dezvoltare Web

Dacă dorești să dezvolți un site web excelent sau o aplicație uimitoare, ai ajuns la locul potrivit!

De ce echipa noastra?

Aplicatii web personalizate

Suntem specializați în crearea de software personalizat pentru clienții noștri. Am construit diverse site-uri web, de la aplicații foarte simple, până la sisteme complexe de rezervare cu multiple sisteme de plată. Nici un task nu este prea mare sau prea complicat pentru noi, și căutăm permanent ceva nou și provocator. Echipa noastră are experiența de a gestiona orice tip de problemă!

Ultimele tehnologii

Încercăm mereu să creăm un produs uimitor pentru clienții noștri, astfel încât proiectul finit să le depășească așteptările. Investim permanent în a fi la curent cu cele mai noi tehnologii și căutăm mereu să îmbunătățim serviciile noastre. De asemenea, actualizăm regulat Framework-ul și Administratorul nostru cu noi caracteristici și îmbunătățiri!

Documentatie si milestones

Pentru a dezvolta cu succes o aplicație web, comunicarea este crucială! De aceea discutăm împreună toate caracteristicile de care ai nevoie și planificăm în consecință. Dacă nu avem o documentație disponibilă, de obicei o creăm împreună pentru a avea un punct de plecare. Pe baza documentației, vom elabora o listă de milestones, pe care o folosim pentru a planifica programul nostru intern.

Mentenanta proiectului

Odată ce versiunea finală a aplicației web este completă și instalată, vă putem oferi servicii complete de mentenanță, astfel încât sistemul să funcționeze rapid și fiabil, permițându-ți să te concentrezi asupra celorlalte domenii ale afacerii tale. Procesul nostru de mentenanță include corecții regulate ale erorilor, teste de securitate, actualizări de performanță și îmbunătățiri de optimizare.

Structura procesului nostru

De la implementare până la instalare și după, ne asigurăm că vei avea cea mai bună soluție posibilă pentru afacerea ta!

Destre structura noastră de dezvoltare web

Cum este sa lucrezi cu noi?

Îți ascultăm nevoile

Preferăm să discutăm totul înainte de a începe implementarea. Ne place să îți ascultăm ideile și să discutăm despre cele mai bune soluții pentru a le atinge. Ne place să oferim propria noastră contribuție la modul în care o problemă poate fi rezolvată!

Ne planificam munca

După ce aflăm care sunt cerințele tale vom crea un plan și vom pregăti punctele de bază pe baza planului. Facem întâlniri săptămânale și stabilim prezentări ale stadiului actual al proiectului, iar după ne pregătim pentru următorii pași!

Facem actualizari regulate

Știm cât de important este pentru tine să vizualizezi activitatea curentă, și de aceea actualizăm cât mai des codul nostru pe server. De îndată ce noul cod este implementat, acesta va fi pus pe server și va fi disponibil pentru analiză!

Ne testam codul des

Facem teste periodice pentru a valida codul nostru, astfel încât acesta să funcționeze conform așteptărilor. Implementăm mereu cele mai bune practici, iar testarea sporește mentenabilitatea pe termen lung a codului de bază a-l proiectului!

Logo Tehnologii construite de noi

Framework-ul nostru

Framework-ul nostru este baza oricărui proiect pe care îl creăm. Un framework MVC foarte eficient și rapid, este capabil să suporte orice caracteristică pe care trebuie să o implementăm, fiind în același timp foarte sigur. Poate fi extins prin pluginuri și este o platformă sigură pentru proiectele noastre! Acesta include metode pentru gestionarea formularelor, șabloane de e-mail, suport multi-language și multe altele, fiind complet integrat cu Administratorul nostru!

Administrator-ul nostru

Gestionarea site-ului tău nu a fost niciodată mai ușoară cu Administratorul nostru. Acesta este plin de funcții care te ajută să gestionezi eficient modulele site-ului tău web, cu notificări care te anunță când ai comenzi sau utilizatori noi, sau o modalitate simplă de a modifica setările aplicației web. Am îmbunătățit design-ul și dashboard-ul, iar cu un set complet de aplicații de tip "out-of-the-box", site-ul tău primește atenția pe care o merită!

Interesat sa lucrezi cu noi?

Trimite-ne un mesaj