Dezvoltare Web

Creăm aplicații personalizate utilizând cele mai recente tehnologii web, de la site-uri simple la cele foarte complexe

UI/UX

De la prototipuri la design și până la versiunea finală, construim un produs care arată și funcționează uimitor

HTML5

Folosim HTML5 de perioadă lungă de timp, deoarece este viitorul Internetului și sufletul site-urilor web moderne

Site-uri Web Responsive

Construim site-uri complete, responsive, care funcționează perfect pe toate dispozitivele si dimensiunile ecranelor

Comert Electronic

Creăm experiențe de shopping de top, care măresc brand awareness-ul și generează vânzări noi

Testare Software

Securitatea este crucială pentru noi, și colaborăm astfel încât aplicațiile noastre să funcționeze așa cum sunt programate

Suport++

Oferim suport nelimitat pentru codul nostru. Indiferent daca este o problemă sau o întrebare, noi te putem ajuta

Frameworkul

Cadrul în care construim aplicațiile noastre, este proiectat să fie rapid și optim, cu o mulțime de caracteristici

Administratorul

Software-ul CMS pe care îl includem cu fiecare site web, permite clienților noștri să își gestioneze site-ul cu ușurință

Buna Dimineata

Loghează-te în contul tău

Adresa de email
Parola

Administratorul Nostru

CMS-ul nostru robust, dezvoltat in-house, te ajută să administrezi site-ul tău foarte ușor

Pixelfind

Design imbunatatit

Am dezvoltat Administratorul nostru din 2009 și am lansat recent ultima versiune (v 6.0). În această versiune am îmbunătățit designul, adăugând imagini și animații mai bune. De asemenea, am înlocuit vechile fonturi cu unele noi, pentru o afișare mai clară și o vizibilitate îmbunătățită!

Dashboard imbunatatit

Am luat ceea ce a fost bun de la dashboard-ul anterior și l-am refăcut pentru a arăta chiar mai bine. Cu noi widgeturi și o grafică îmbunătățită, suntem siguri că noul dashboard va fi zona preferată a Administratorului.

Imbunatatiri interne

Noul nucleu de Administrator a fost rescris pentru a fi mai rezistent și mai eficient atunci când se ocupă de toate cererile de sistem primite.

Setari imbunatatite

Am îmbunătățit aplicația de Setări astfel încât să funcționeze chiar mai bine decât înainte, cu o gestionare mai ușoară a informațiilor din site.

Noi optiuni de aplicatii

Fiecare aplicație are propriul set de opțiuni, disponibil din noul meniu. Acestea pot fi accesate făcând clic pur și simplu pe numele aplicației.

Optimizator imbunatatit

Optimizatorul nou poate fi folosit pentru a accesa statistici, instrumente și sfaturi care ajută la verificarea site-ului și la îmbunătățirea vitezei sale.

Notificari imbunatatite

Am lucrat foarte mult pentru a face notificările să arate cât mai bine și pentru a anunța utilizatorul cu privire la orice probleme sau sfaturi de securitate.

Integrare Framework - Admin

Cu noua versiune am îmbunătățit foarte mult comunicarea dintre serviciile noastre, îmbunătățind experiența generală a clienților noștri.

Conturi utilizator multiple

Este ușor pentru Admin-ul principal să permită altor persoane să gestioneze site-ul prin secțiunea Conturile de Utilizator din Administrator.

Suport multi-language

Am pus suportul multi-lingv în centru, implementând modalități mai bune de salvare și actualizare a site-urilor cu mai multe limbi.

Actualizari periodice

Facem actualizări regulate, cu îmbunătățiri de funcționalitate și securitate, astfel încât să putem oferi clienților noștri cea mai bună experiență.

Aplicatia de fisiere imbunatatita

Am actualizat aplicația noastră de fișiere și am făcut-o mai bună și mai robustă. Este mai ușor ca oricând să navighezi, să examinezi, să actualizezi sau să ștergi fișierele de pe server.

O noua aplicatie de limba

Aplicația veche era bună, dar am vrut să o facem și mai bună. Așa că am refăcut-o complet. Acum putem oferi clienților noștri un instrument nou pentru a crea și a gestiona limbile site-ului. Aplicația detectează în mod automat conținutul site-ului web, iar aceștia trebuie doar să realizeze traducerile prin interfața nouă mai simplă.

Widget-uri noi

Am creat câteva widget-uri noi pentru a îmbunătăți experiența generală a Dashboard-ului. Am adăugat o nou widget "Today's Weather" pentru a vizualiza vremea locală, un Calendar și un nou widget "Article of the day", unde poți vedea articole interesante.

O noua zona de Lansare Rapida

Am făcut o cale simplă pentru tine de a accesa aplicațiile preferate. Poți să "fixezi" orice aplicație în zona de Lansare Rapidă și le poți accesa mai târziu de oriunde prin accesarea aplicației LR din stânga meniului.

Doresti sa vezi un demo al Administratorului nostru?

Stabilește un demo