Dezvoltare Web

Creăm aplicații personalizate utilizând cele mai recente tehnologii web, de la site-uri simple la cele foarte complexe

UI/UX

De la prototipuri la design și până la versiunea finală, construim un produs care arată și funcționează uimitor

HTML5

Folosim HTML5 de perioadă lungă de timp, deoarece este viitorul Internetului și sufletul site-urilor web moderne

Site-uri Web Responsive

Construim site-uri complete, responsive, care funcționează perfect pe toate dispozitivele si dimensiunile ecranelor

Comert Electronic

Creăm experiențe de shopping de top, care măresc brand awareness-ul și generează vânzări noi

Testare Software

Securitatea este crucială pentru noi, și colaborăm astfel încât aplicațiile noastre să funcționeze așa cum sunt programate

Suport++

Oferim suport nelimitat pentru codul nostru. Indiferent daca este o problemă sau o întrebare, noi te putem ajuta

Frameworkul

Cadrul în care construim aplicațiile noastre, este proiectat să fie rapid și optim, cu o mulțime de caracteristici

Administratorul

Software-ul CMS pe care îl includem cu fiecare site web, permite clienților noștri să își gestioneze site-ul cu ușurință

Buna Dimineata

Loghează-te în contul tău

Adresa de email
Parola

Intrebari Frecvente

Acestea sunt câteva din întrebările pe care ni le pun clienții noștri înainte de a începe împreună un proiect. Dacă nu găsești o informație aici, nu ezita să ne contactezi și vom reveni cât mai curând posibil cu un răspuns!

Dezvoltare web

Pot primi un mockup înainte de a începe proiectul?
Bineînțeles. Cu toate acestea, oferim mockups doar pentru clienții care au acceptat termenii noștri și au decis că doresc să lucreze cu noi.
Care sunt prețurile voastre?
Mai mulți factori pot influența prețul final: complexitatea proiectului, dimensiunea site-ului sau caracteristicile pe care le dorești.
Când va fi gata site-ul meu?
Aceasta depinde de complexitatea și amploarea proiectului. Discutăm termenele și timpul de dezvoltare la începutul colaborării noastre.
Când va fi gata design-ul site-ului?
Dacă ai deja conținutul și identitatea vizuală a site-ului, putem finaliza design-ul mai devreme de una sau două săptămâni. Însă, dacă acestea nu sunt gata, sau dacă ai cerințe suplimentare, etapa de design poate dura mai mult.
Am deja un site web al companiei, puteți face schimbări în el?
Da! Dacă ai un site web vechi și dorești să îi reîmprospătezi aspectul și caracteristicile sale, putem să te ajutăm. Avem nevoie de noile obiective și îți vom sugera un design nou și ce îmbunătățiri putem face!
Ce detalii ar trebui să știu înainte de a începe să construiesc site-ul meu?
Vom începe prin a-ți cere câteva informații de bază despre afacerea ta și despre nișa în care lucrezi. Vrem să știm ce te face deosebit, ce elemente grafice și de design te reprezintă, ce structură avi în minte pentru noul site web și, mai presus de toate, ceea ce dorești să realizați cu el.
Dezvoltați site-uri web responsive?
Da! Toate site-urile noastre sunt responsive, astfel încât acestea sunt optimizate pentru vizualizarea pe tablete și smartphone-uri.
Dețin site-ul web pe care l-ați creat pentru mine?
Da. Când site-ul este finalizat, vei deține toate elementele sale.
Pot actualiza site-ul pe care îl dezvoltați?
Da, desigur. Toate design-urile site-ului nostru utilizează un CMS (Content Management System) bazat pe o structură MVC, astfel încât veți putea face modificări cu ușurință.
Creați site-uri web în Flash?
Nu. Site-urile Flash sunt foarte învechite, iar browsere-le moderne nu le mai suportă de ceva timp. Site-urile Flash nu sunt responsive și nici SEO-friendly.

Optimizare SEO

Care sunt opțiunile mele pentru SEO?
În funcție de nevoile și bugetul tău, putem face fie campanii lunare de SEO, fie putem lucra pe bază de proiect.
Care sunt avantajele SEO?
Cel mai mare beneficiu al SEO este expunerea. Cu SEO, site-ul tău va fi mai vizibil pentru motoarele de căutare. Vom optimiza site-ul tău utilizând cuvinte cheie, astfel încât să se poziționeze cât mai sus pe Google când un utilizator caută acele cuvinte cheie.

Cu toate acestea, SEO și conversiile nu sunt același lucru. În timp ce un site optimizat crește șansele utilizatorilor să acceseze site-ul tău, acesta nu garantează că acești utilizatori vor deveni și clienți plătitori.
Furnizați garanții pentru SEO?
Nu, nu oferim garanție, cum nici o companie de SEO respectabilă nu oferă. SEO-ul nu este o știință exactă, deoarece Google nu face public algoritmul său de clasificare, astfel încât nimeni nu poate garanta că site-ul tău va avea un rang mai mare. Putem lucra numai pentru a îmbunătăți conținutul site-ului, cât și pentru a repara orice probleme de SEO ar exista, dar nu putem da nici o garanție.

Continut SEO

Ce este SEO content writing?
SEO content writing înseamnă crearea de conținut pentru site care este angajant atât pentru utilizatori, cât și pentru motoarele de căutare, cum ar fi Google. Prin SEO content writing ne propunem să îți descriem cu exactitate afacerea și, în același timp, să o facem mai vizibilă pentru motoarele de căutare, astfel încât să se situeze cât mai înalt în SERPs.
Care este procesul vostru de SEO content writing?
În primul rând, va trebui să cunoaștem câteva detalii de bază despre afacerea ta, deoarece precizia este cel mai important lucru. Apoi, vom discuta cuvintele cheie pe care dorești să le clasifici - acest pas se numește cercetare de keywords. După aceea, vom începe procesul de scriere și poți revizui textul creat de noi ori de câte ori dorești.
Voi primi clienți noi cu SEO content writing?
Vom face tot ce putem pentru a aduce cât mai mulți clienți pe site-ul tău. Cu toate acestea, nu putem garanta că cei care sosesc pe site-ul tău vor lucra cu tine, deoarece aceasta ține de zona de marketing.

Hosting site web

Oferiți și găzduire web?
Din păcate, nu oferim găzduire web acum, dar te putem ajuta să alegi o companie de găzduire web bună cât și un plan de găzduire optim.

Interesat sa lucrezi cu noi?

Trimite-ne un mesaj