Dezvoltare Web

Creăm aplicații personalizate utilizând cele mai recente tehnologii web, de la site-uri simple la cele foarte complexe

UI/UX

De la prototipuri la design și până la versiunea finală, construim un produs care arată și funcționează uimitor

HTML5

Folosim HTML5 de perioadă lungă de timp, deoarece este viitorul Internetului și sufletul site-urilor web moderne

Site-uri Web Responsive

Construim site-uri complete, responsive, care funcționează perfect pe toate dispozitivele si dimensiunile ecranelor

Comert Electronic

Creăm experiențe de shopping de top, care măresc brand awareness-ul și generează vânzări noi

Testare Software

Securitatea este crucială pentru noi, și colaborăm astfel încât aplicațiile noastre să funcționeze așa cum sunt programate

Suport++

Oferim suport nelimitat pentru codul nostru. Indiferent daca este o problemă sau o întrebare, noi te putem ajuta

Frameworkul

Cadrul în care construim aplicațiile noastre, este proiectat să fie rapid și optim, cu o mulțime de caracteristici

Administratorul

Software-ul CMS pe care îl includem cu fiecare site web, permite clienților noștri să își gestioneze site-ul cu ușurință

Buna Dimineata

Loghează-te în contul tău

Adresa de email
Parola

Tehnologii

Mai jos veți afla mai multe despre tehnologiile și instrumentele pe care le folosim în proiectele noastre

Ce tehnologii folosim

Folosim o serie de tehnologii utilizate pe scară largă pentru a oferi clienților noștri servicii și soluții uimitoare, având un proces de lucru pe care l-am perfecționat și optimizat de-a lungul anilor.

HTML

HTML este limbajul de bază pentru crearea paginilor web. Acesta descrie structura paginii web citite de browser prin tag-uri și înseamnă HyperText Markup Language.

CSS

CSS descrie modul în care vor fi afișate elementele HTML pe ecran. Acesta poate salva mult timp prin controlul general a-l mai multor pagini, și înseamnă Cascading Style Sheets.

PHP

PHP este un limbaj pentru server și este un instrument important pentru crearea de pagini web dinamice și interactive. PHP este eficient, folosit pe scară largă și este gratuit, și înseamnă Hypertext Preprocessor.

MySQL

MySQL este un limbaj standard pentru salvarea, manipularea și preluarea datelor stocate într-o bază de date. Este o bază de date utilizată pe scară largă în paginile web și înseamnă Structured Query Language.

JavaScript și jQuery

JavaScript este limbajul de programare pentru web, folosit pentru programarea comportamentelor paginilor web. jQuery este un framework JavaScript pe care îl folosim pentru a simplifica programarea noastră.

AJAX

AJAX este un set de tehnici web în browser, folosit pentru a citi sau a actualiza date pe un server web după ce o pagină HTML a fost încărcată, și înseamnă Asynchronous JavaScript and XML.

Frameworkul nostru

Frameworkul nostru este instrument cheie în construirea site-urilor web. Acesta a fost centrul nostru de dezvoltare de la prima versiune pe care am finalizat-o în 2012. Am lansat ultima versiune (3.00) în 2018, cu noi îmbunătățiri și optimizări.

Viteză și performanță

Îmbunătățim permanent Frameworkul nostru cu fiecare actualizare. Obiectivul nostru principal de la început a fost de a construi ceva care este foarte rapid și o platformă ușoară pentru dezvoltarea web.

Securitate de top

Securitatea este o altă parte în care am investit foarte mult efort. Vrem ca proiectele noastre să fie cât mai sigure posibil și întotdeauna testăm și retestăm metodele noastre pentru a ne asigura că oferim securitate de top.

Plugin-uri

Am creat Frameworkul complet extensibil prin plugin-uri instalabile. Putem include cu ușurință sisteme software în proiectele noastre, care pot adăuga funcționalități noi fără a reinventa roata.

Suntem un framework MVC

Frameworkul nostru este construit pe modelul arhitectural de model-view-controller. Acest lucru are avantaje multiple atunci când se dezvoltă proiecte - cum ar fi programarea eficientă sau lucrul în paralel.

Frameworkul

Administratorul nostru

Administratorul este CMS-ul nostru, conceput pentru a ne ajuta clienții să-și administreze site-ul web. Este software-ul complementar pentru Framework, care gestionează front-end-ul proiectului.

Design modern

Interfața noastră este construită pentru a fi ușor de folosit, implementând cele mai noi tehnici CSS. De asemenea este responsive, arătând bine pe orice computer sau ecran mobil.

Dashboard folositor

După ce te conectezi in Administrator, vei accesa Dashboard-ul - o zonă specială de widgets, în care aplicațiile raportează toate informațiile necesare despre site-ul web.

Și mult mai multe...

Există mult mai multe funcții incluse - cum ar fi conturi de utilizatori multiple, notificări, o aplicație de fișiere excelentă, o aplicație pentru multi-limbi sau o zonă de lansare rapidă.

Administratorul

Vrei sa afli mai multe despre ceea ce facem?

Serviciile noastre