Dezvoltare Web

Creăm aplicații personalizate utilizând cele mai recente tehnologii web, de la site-uri simple la cele foarte complexe

UI/UX

De la prototipuri la design și până la versiunea finală, construim un produs care arată și funcționează uimitor

HTML5

Folosim HTML5 de perioadă lungă de timp, deoarece este viitorul Internetului și sufletul site-urilor web moderne

Site-uri Web Responsive

Construim site-uri complete, responsive, care funcționează perfect pe toate dispozitivele si dimensiunile ecranelor

Comerț Electronic

Creăm experiențe de shopping de top, care măresc brand awareness-ul și generează vânzări noi

Testare Software

Securitatea este crucială pentru noi, și colaborăm astfel încât aplicațiile noastre să funcționeze așa cum sunt programate

Suport++

Oferim suport nelimitat pentru codul nostru. Indiferent daca este o problemă sau o întrebare, noi te putem ajuta

Frameworkul

Cadrul în care construim aplicațiile noastre, este proiectat să fie rapid și optim, cu o mulțime de caracteristici

Administratorul

Software-ul CMS pe care îl includem cu fiecare site web, permite clienților noștri să își gestioneze site-ul cu ușurință

Buna Dimineata

Loghează-te în contul tău

Adresa de email
Parola

Serviciile Noastre

Mai jos vei găsi mai multe informații despre serviciile și specializările noastre

Dezvoltare Web

Acesta este serviciul nostru de bază de la fondarea companiei. Tehnologiile pe care le folosim includ PHP și MySQL, cu JavaScript și AJAX pentru programarea pe front-end.
Ne place să dezvoltăm proiecte noi, pe care să le transformăm din idei pe hârtie în proiecte complexe și de succes.
Suntem mereu la curent cu ultimele cerințe din domeniu și încercăm să fim permanent actuali cu cele mai noi soluții și tehnologii web.
Citește mai mult

UI/UX

Modul în care arată designul site-ului și modul în care informațiile sunt prezentate utilizatorului este un aspect crucial a ceea ce facem și este unul dintre serviciile noastre de bază de la început.
Creăm mai multe machete pentru fiecare proiect, unde introducem ideile tale în design, având întotdeauna în vedere ca interfața site-ului web sa fie ușor de folosit pentru toți vizitatorii.
Actualizăm periodic modul în care creăm codurile HTML și CSS din pagini, iar întotdeauna ne concentrăm să le facem să funcționeze optim cu tehnologiile existente.
Citește mai mult

HTML5

Aceasta este una din acele tehnologii majore care au schimbat și vor schimba în continuare modul în care site-urile vor funcționa în viitor. Suntem conștienți de acest lucru, și ne-am axat în a-l folosi de foarte mult timp.
Învățăm mereu noi tehnologii și metode care să facă dezvoltarea de website-uri mai rapidă și eficientă, așa că HTML5 este în atenția noastră.
Având acest lucru în minte, toate HTML-urile noastre sunt realizate în HTML5, conform ultimelor metode disponibile.
Citește mai mult

Site-uri Web Responsive

Design-urile web responsive sunt extrem de necesare pentru toate afacerile din ziua de azi. Am făcut trecerea aceasta foarte rapid și am învățat tot ce a trebuit pentru a putea oferi un serviciu de calitate clienților noștri.
Am oferit website-uri prietenoase pentru mobil de ceva timp, și acum când tehnologiile devin mai mature, vom continua să muncim din greu pentru a face ca fiecare website realizat să fie cât mai prietenos și modern pentru dispozitivele mobile.
Lucrăm îndeaproape cu fiecare din clienții noștri, întrebându-i la fiecare pas dacă sunt mulțumiți de progresul realizat.
Citește mai mult

Comert Electronic

Comerțul este inima oricărei economii, iar comerțul electronic a fost o parte integrală a Internetului de la crearea sa.
Suntem la curent cu cerințele pieței și ne-am luat angajamentul să realizăm magazine online moderne. Înțelegem cât de competitivă este această piață și facem tot posibilul pentru a dezvolta cele mai bune magazine.
Am lucrat cu foarte multe sisteme de plată în trecut, și suntem tot timpul interesați de a implementa altele noi.
Citește mai mult

Testare Software

Înțelegem foarte bine cât de frustrante pot fi erorile de programare și suntem conștienți că acestea apar din când în când în fiecare proiect.
De aceea facem teste periodice și riguroase pentru a ne asigura că totul funcționează așa cum trebuie, dar căutăm activ și alte probleme de sistem. Dacă ceva nu funcționează așa cum ar trebui, suntem mereu disponibili pentru a rezolva problema sau pentru a răspunde la întrebări.
Ne place să avem clienți implicați în fiecare proiect, proiecte pe care noi le vom monitoriza până ce acestea devin mai stabile și gata să își primească oaspeții.
Citește mai mult

Suport++

Asistența tehnică a fost un aspect crucial al modelului nostru de business și a-l modului în care ne-am dezvoltat afacerea încă din prima zi.
Ne-am axat permanent pe asistență tehnică nelimitată, și reparăm orice eroare ivită de fiecare dată când clienții noștri ne cer. Avem încredere în calitatea serviciilor noastre, iar satisfacția clientului este și satisfacția noastră.
Suntem disponibili fie pe Skype fie pe email și răspundem mereu în cel mai scurt timp!
Citește mai mult

Modul de lucru

Pixelfind a fost fondată pe convingerea că suportul și calitatea sunt părți esențiale în fiecare proiect. Comunicarea excelentă, profesionalismul și asistența tehnică nelimitată ne-au ajutat să susținem multe colaborări. Proiectele dezvoltate de noi au avut succes și ne-au făcut clienții foarte fericiți de modul nostru de lucru!

Documentație

Începem fiecare proiect prin mai multe runde de cercetare și comunicare între noi și client. Înțelegem valorile, strategia și cultura organizațională, ce te face pe tine și afacerea ta unică. Analizăm cele mai bune metode pe care le putem folosi, facem studii de caz, cercetare de piață, construim o bază de cunoștiințe pentru nișa ta și stabilim ce este posibil și ce nu.

Platforme

Tehnologiile principale în care lucrăm sunt PHP, MySQL, JavaScript și AJAX. Folosim platforma noastră testată în timp ca fundația de la care pornesc ideile tale. De la primul salut până la lansarea finală, scopul nostru principal este de a dezvolta tot ce este necesar pentru a-ți dezvolta afacerea.

Praxis

Scopul nostru este de a fi un atu indispensabil pentru afacerea ta. Suntem mereu disponibili pentru a te ajuta cu actualizări și asistență tehnică. Înțelegem ce face un proiect să fie un succes și vom face tot posibilul să îți oferim cele mai bune soluții, astfel încât să nu pierzi nici o oportunitate profitabilă.

Procesul nostru

Graficul procesului nostru

Vrei sa afli cum lucram in fiecare zi?

Tehnologii folosite